Billige kredittkort

Credits Flex+

Kredittkortet har 9,9 % nominell rente. Kredittkortet har ingen fakturagebyr og heller ikke gebyr for minibankuttak eller overføring til privatkonto. Kortet har 2 % valutapåslag. Kredittkortet har ingen fordeler som reiseforsikring eller bonusprogram. Regningen sendes som epost. De tilbyr ikke eFaktura og avtalegiro.

Santander Red

Kortet har en nominell rente på 14,9 %. Kontantuttak koster 30 kr + 1 %. De oppgir effektiv rente på 17,1 %. Ingen årsavgift. Ingen månedsgebyr ved epostfaktura. Papirfaktura koster kr 40. De har nettbank som kan brukes til overførsel og regningsbetaling. Dette blir regnet som kontantuttak. Varekjøp er rentefrie hvis hele saldoen betales ved forfall.

Sbanken

Kortet har en nominell rente på 16,666 %. Kontantuttak er gebyrfrie. Du kan også overføre penger fra kredittkortet til egen konto i Sbanken. Ved kontantuttak og overføringer beregnes renter fra dag 1. Varekjøp er rentefrie. Kortet har årsavgift på 50 kr. og er et av de få kredittkortene hvor det er verdt å betale årsavgift. Valutapåslaget på 2 % er høyere enn enkelte andre kort.

Cresco Gold

Kredittkortet har nominell rente på 17,8 %. De tilbyr nettbank med gebyrfrie overføringer og regningsbetalinger. Ingen årsavgift. Ingen månedsgebyr ved epostfaktura. Papirfaktura koster kr 45.