Billige kredittkort

Ofte har kredittkort en nominell rente på over 20 %. Det er mye. Det viktigste er å betale gjelden ned raskt. Men det er også viktig å få lavere rente mens kortet betales ned. Det finnes noen kredittkort med betydelig lavere rente. Det kan være lurt å overføre gjelden til et slikt kredittkort mens nedbetalingen pågår.

Typiske feil ved refinansiering.

Fana Sparebank kredittkort

Kredittkortet har en nominell rente på 13,75 % og 14,65 % effektiv rente. Overføringer fra kortet og kontantuttak har et gebyr på 40 kr pluss en prosent. Kortet er gratis ved bruk av efaktura.

Santander Red

Kortet har en nominell rente på 14,89 %. Kontantuttak koster 30 kr + 1 %. De oppgir effektiv rente på 17,1 %. Ingen årsavgift. Ingen månedsgebyr ved epostfaktura. Papirfaktura koster kr 40. De har nettbank som kan brukes til overførsel og regningsbetaling. Dette blir regnet som kontantuttak. Varekjøp er rentefrie hvis hele saldoen betales ved forfall.

Sbanken

Kortet har en nominell rente på 16,876 %. Kontantuttak er gebyrfrie. Du kan også overføre penger fra kredittkortet til egen konto i Sbanken. Ved kontantuttak og overføringer beregnes renter fra dag 1. Varekjøp er rentefrie. Valutapåslaget på 2 % er høyere enn enkelte andre kort.

LOfavør Mastercard

Dette kredittkortet tilbys LO-medlemmer. Kortet har nominell rente på 18,3 %. Efaktura er gratis. Papirfaktura koster 45 kr. Det er ellers ingen årsavgift eller månedsgebyr. Du kan betale ned gjeld på andre kredittkort gebyrfritt.

DNB Mastercard

Kredittkortet har nominell rente på 19,20 %. Efaktura er gebyrfri. Papirfaktura koster 39 kr. Ellers er det ingen årsavgift eller månedsgebyr. Kortet tilbyr også gebyrfri overføring til bankkonto.

Bli kvitt kredittkortgjeld