Billige kredittkort

Ofte har kredittkort en nominell rente på over 20 %. Det er mye. Det viktigste er å betale gjelden ned raskt. Men det er også viktig å få lavere rente mens kortet betales ned. Det finnes noen kredittkort med betydelig lavere rente. Det kan være lurt å overføre gjelden til et slikt kredittkort mens nedbetalingen pågår. Du kan lett redusere renten med 8 %. Med en gjeld på 50.000 kr blir det 4.000 kr mindre i renter pr. år.

Typiske feil ved refinansiering.

Fana Sparebank kredittkort

Kredittkortet har en nominell rente på 14 % og 16,82 % effektiv rente. Overføringer fra kortet og kontantuttak har et gebyr på 40 kr pluss en prosent. Kortet er gratis ved bruk av eFaktura.

Instapay Mastercard

Kortet har en nominell rente på 14,9 %. Det er ingen rentefrie dager. Ingen månedsgebyr, årsavgift eller etableringsavgift. Bruk i minibank koster 50. kr. Valutapåslaget er 2 %. Kortet har også rabattprogram.

Santander Red

Kortet har en nominell rente på 14,89 %. Kontantuttak koster 30 kr + 1 %. De oppgir effektiv rente på 17,1 %. Ingen årsavgift. Ingen månedsgebyr ved epostfaktura. Papirfaktura koster kr 40. De har nettbank som kan brukes til overførsel og regningsbetaling. Dette blir regnet som kontantuttak. Varekjøp er rentefrie hvis hele saldoen betales ved forfall. Ved kontantuttak, overføringer og regningsbetaling beregnes renter fra første dag.

Remember Gold

Kortet har en nominell rente på 16,9 %. Kontantuttak i minibank eller i bank er gebyrfritt, men renter beregnes fra første dag. Overføring fra kort til konto koster 35 kr + 1 %. De oppgir effektiv rente på 18,4 %. Kortet har ingen årsavgift. Ingen månedsgebyr ved efaktura. Papirfaktura koster kr 45. Du betaler kun renter på beløp som er ubetalt etter forfallsdato. Det eneste unntaket er kontantuttak i minibank eller i bank der beregnes renter fra dag én.

Sbanken

Kortet har en nominell rente på 17,931 %. Kontantuttak er gebyrfrie. Du kan også betale efakturaer og andre regninger fra kredittkortet eller overføre til egen bankkonto. Ved kontantuttak og regningsbetaling beregnes renter fra dag 1. Varekjøp er rentefrie. Valutapåslaget på 2 % er høyere enn enkelte andre kort.

LOfavør Mastercard

Dette kredittkortet tilbys LO-medlemmer. Kortet har nominell rente på 18,3 %. Efaktura er gratis. Papirfaktura koster 45 kr. Det er ingen årsavgift eller månedsgebyr. Du kan betale ned gjeld på andre kredittkort gebyrfritt.

DNB Mastercard

Kredittkortet har nominell rente på 19,2 %. Efaktura er gebyrfri. Papirfaktura koster 39 kr. Det er ingen årsavgift eller månedsgebyr. Kortet tilbyr også gebyrfri overføring til bankkonto.

Bli kvitt kredittkortgjeld