søndag 26. april 2020

Få rabatt ved netthandel

Det finnes flere rabattordninger for netthandel. Har du kredittkort som gir rabatter vil det også gjelde for det som handles på nett.

ViaTrumf

Dette er et rabattprogram for de som er medlem av Trumf. Du få trumfpoeng ved handel i 200 nettbutikker. Trumfpoengene kan overføres til bankkonto.

Remember Black

Med dette programmet må du ha Remember Black fra Entercard. Du får rabatter i 200 nettbutikker. Du må logge deg inn på nettsiden til Entercard før du handler og du må bruke kredittkortet.

Felles for disse programmene

Det er noe variasjon mellom disse programmene, men de har mye til felles.

Du må registrere deg første gang. Når du handler må du gå til programmets nettside og der finne nettbutikken.

De får en provisjon på det du kjøper og gir deler av den til deg. Rabatten varierer mellom de ulike butikkene. Rabatten gis gjerne i form av prosenter, men kan også gis i form av et fast beløp. Prosentsatsen kan være alt fra noen få prosenter til over 10 %. Programmer har ofte kampanjer med kuponger eller en høyere sats.

Komplett kredittkort

Dette kredittkortet gir 4 % bonus for handel på komplett.no. Ellers ved netthandel får du 2 % hvis brukerstedet er registrert som ehandelsforetak hos Mastercard. Kortet gir 1 % bonus på alt annet. Rabatten kan brukes til kjøp på komplett.no eller som betaling til kredittkortet.