søndag 24. februar 2019

Payr triks

Payr er en app som gjør at du kan betale regninger og belaste bank- og kredittkort. Det er gebyrfritt hvis du ikke overstiger 30.000 kr over 30 dager. Det geniale er at du kan betale vanlige regninger med kredittkort og få dette behandlet av kortselskapene som varekjøp.

I desember 2018 endret Shell Mastercard reglene. Du får ikke lenger trumfpoeng for transaksjoner via Payr. Dette har vært et klassisk triks folk har brukt for å tjene 300 kr i måneden.

Det er fremdeles mulig å få et rentefritt lån på 30.000 kr. Du kan betale regninger med kredittkort rentefritt. Når du får den regningen kan du betale den med et annet kredittkort rentefritt. Du kan i praksis flytte gjelden mellom et par kredittkort og forlenge det rentefrie lånet så lenge du vil.

Noen kredittkort har gebyrfri nettbank. Har du null i saldo på et slikt kredittkort kan du via Payr betale inn slik at du har en positiv saldo. Den kan du kostnadsfritt overføre til egen bankkonto. Pengene kan du spare eller investere som du vil. Kortet du bruker via Payr definerer dette som et varekjøp slik at du ikke betaler renter. Regningen kan du betale med et annet kort. Du må rullere gjelden mellom to eller flere kredittkort. Du må også passe på at kredittkortene ikke plutselig endrer vilkårene.