søndag 3. februar 2013

Dyre kredittkort fra Storebrand

Storebrand er en ren nettbank og markedsfører seg som en bank med bedre betingelser enn tradisjonelle banker. De har lenge markedsført seg som en gebyrfri bank. Jeg har nå sjekket ut vilkårene på kredittkortene de tilbyr.

Storebrand tilbyr tre ulike kredittkort. Alle har nominell rente på 19,2 %. Det er bedre enn mange andre kort, men du finner lett billigere kort. Mastercard Black er det eneste av disse kortene som ikke har årsavgift. Men det kortet har heller ikke reiseforsikring, Du kan få reiseforsikring på kortet mot å betale 390 i årsavgift. De fleste andre kredittkort har ingen årsavgift og du får gratis reiseforsikring.

Mastercard Platinum koster 708 kr i året og har tilleggstjenester som, reiseforsikring, kjøpsforsikring, sperretjeneste og Concierge service. Høyeste kredittgrense er 100.000 mens den for de to andre kortene er 50.000. For folk flest som kun trenger et vanlig kredittkort er ingen av disse kortene aktuelle. Velg heller et kort med lavere rente eller kort som tilbyr bonuser og rabatter. Ikano Visa har rente på 19,2 % og gir rabatter på dagligvarer, bensin og andre kategorier.