mandag 19. oktober 2015

Slik bruker jeg kredittkort

Det meste av det jeg handler til daglig betaler jeg kontant. Det gjør jeg for å presse ned forbruket, og det virker. Jeg bruker Trumf Visa til andre kjøp som f.eks, frisør, månedskort og togbilletter jeg bestiller på nett. Ny barbermaskin ble også kjøpt med Trumf Visa. Jeg har avtalegiro og eFaktura på hele saldoen slik at kortet betales fullt ut automatisk hver måned. De få gangene jeg handler klær betaler jeg med Flexi Visa og får 4 % cashback. Jeg betaler hele saldoen ved forfall. Når jeg får penger tilbake på kortet så bruker jeg kortet til å betale månedskortet. Jeg har også YX Visa som brukes til utgifter i forbindelse med bloggene. Jeg har også en separat bankkonto jeg bruker. Dette gjør at jeg holder alle inntekter og utgifter i forbindelse med blogging adskilt fra resten av økonomien min. Det gjør det forholdsvis enkelt å holde oversikten.