onsdag 15. september 2021

Jeg har sagt opp YX Visa

Tidligere har jeg brukt YX Visa til utgifter i forbindelse med bloggene. I mars skaffet jeg meg et bankkort. Jeg registrerte bankkortet på de nødvendige nettsider, med kredittkortet som en reserve. Nå ser jeg at transaksjonene går greit med bankkort. Jeg har derfor sagt opp YX Visa. Jeg sendte en melding via nettsidene. Det tok lang tid før jeg fikk svar.

Jeg sa opp kortet mandag 6. september. Tirsdag 14. september fikk jeg svar om at kortet var avsluttet. Gjeldsregisteret ble oppdatert onsdag 15. september.

Jeg har tidligere hatt noe problemer med YX Visa. Jeg har blitt belastet 1,77 kr i renter selv om alle transaksjoner var rentefrie. Jeg ble også belastet gebyr fordi jeg ikke betalte en regning på 0,00 kr. Det ble rettet begge gangene, men jeg er lei av slikt tull.

Kredittkortet har rabatter som jeg aldri har brukt. Kortet gir 40 øre pr liter hos YX bensinstasjoner. Jeg har ikke bil og har dermed ingen fordel av det. Kredittkortet gir også inntil 100 kr i avslag på strømmetjenester. Det har jeg heller aldri brukt. Kredittgrensen var kun 10.000 kr og jeg kan klare meg uten.

Jeg beholder et kredittkort i reserve mens jeg sparer opp penger.

Hvordan si opp kredittkort

Bli kvitt kredittkortgjeld