fredag 19. januar 2018

Endring i min bruk av kredittkort

Siden Ya bank kredittkort ikke lenger gir bonus på dagligvarer har jeg gjort en endring i hvordan jeg bruker kredittkort. Nå bruker jeg Trumf Visa til det meste. Jeg har avtalegiro som betaler hele saldoen på lønningsdag. Klær og sko betales med Flexi Visa. Det kortet gir 4 % cashback. Jeg har et til jeg bruker til utgifter i forbindelse med bloggene. Dette gjør det enkelt og oversiktlig. Jeg kunne nok fått mer i rabatter og bonuser hvis jeg brukte flere kredittkort, men har valgt å fokusere på å gjøre det enkelt. Skulle Ikano Visa gi høy rabatt en måned på noe jeg uansett kjøper så kan det hende at jeg supplerer med å bruke det.

Jeg har gjeld på Cresco Gold og kredittkort fra Sbanken. Det er kredittkort jeg betaler ned over tid. Jeg kommer også til å bruke Ya bank kredittkort til husleia noen måneder fremover etter at jeg betaler ned kredittkort fra Bank Norwegian med et lite korttriks.

Det har tatt lang tid, men nå begynner jeg å se lys i enden av tunellen. Til sommeren begynner jeg på siste fase av nedbetalingen.

Jeg regner med å være helt ferdig med kredittkortgjelden i 2020. Jeg skal forsøke å få det til å gå fortere ved å redusere forbruket og øke inntektene fra bloggene.