lørdag 6. januar 2018

Mine rabatter og bonuser i 2017

Det finnes mange bonusprogram og rabattordninger. Jeg er medlem av Coop, Trumf og KickBack. Jeg har også kredittkort som gir bonuser. Jeg har tjent en del kroner på disse ordningene i 2017.

Oversikt over utbetalinger i 2017:

Coop kr 215,17
Trumf kr 764,35
Flexi Visa kr 23,96
Ikano Visa kr 65,04
Ya bank 1224,19
YX Visa kr 30,64
Totalt kr 2323,35

Dette er for meg en helt grei sum. De som har et høyere forbruk vil nok spare enda mer. Med unntak av utbetalingen fra Coop er alt dette tjent på bruk av kredittkort. Jeg kunne nok ha tjent noe trumfpoeng også ved å bruke bankkort i de butikkene som er tilknyttet trumf. Uansett så er mesteparten tjent på kredittkort. Kredittkortene betales ned fullt ut slik at det ikke påløper renter eller gebyrer.

Coop betaler ut en gang i året. Jeg tar ut pengene og betaler ned på kredittkort. Trumfpoengene tar jeg ut hver måned. Flexi Visa, YX Visa og Ya bank gir bonus som settes rett inn på kredittkortet.
Bonuser og rabatter hjelper, men det aller viktigste er å begrense forbruket og være prisbevisst.