søndag 18. november 2018

Forsinkelse med trumfoppdatering

De som bruker Shell Mastercard opptjener Trumf-poeng på alle kjøp. Normalt blir dette oppdatert den 11. hver måned. På nettsiden til Trumf meldes det nå om forsinkelse. Trumf-poeng ved bruk av Shell Mastercard vil bli oppdatert i midten av desember. Dette er ikke første gang det er forsinkelse.

Jeg bruker selv Shell Mastercard og er stort sett fornøyd. Trumf-poengene tar jeg ut hver måned. Jeg har eFaktura og avtalegiro slik at hele regningen betales fullt ut hver måned. Det gjør at kortet blir helt gratis. Hittil i år har jeg fått utbetalt 813,14 kr i trumf. Det er ingen enorm sum, men greit å ta med seg. Selv om jeg bruker Shell Mastercard til det meste har jeg også andre kort. I Trumf tilknyttede butikker bruker jeg Trumf Visa. Det fungerer greit å bruke forskjellige kort til forskjellige formål. Med eFaktura og avtalegiro blir selve regningsbehandlingen enkel. Det eneste jeg passer på er å bruke riktig kort i butikken. For meg fungerer det helt fint.