torsdag 5. september 2019

Jeg girer opp nedbetalingen

Jeg holder på med en aggressiv nedbetaling av kredittkortgjeld og regner med å bli ferdig neste sommer. Jeg har nå funnet ut at Sbanken lar deg betale regninger direkte fra kredittkortet. Tidligere var ikke det mulig. Du måtte flytte penger manuelt fra kredittkortet til vanlig bankkonto først. Det var heller ikke mulig å legge inn forfallsdato frem i tid.

Nå har jeg oppdaget at det er mulig. Det forandrer mye. Det går noe tid fra lønna kommer inn på kontoen til regningene må betales. De pengene kan jeg nå sette inn på kortet og sparer renter. Det betyr også at saldoen ved slutten av måneden blir så lav at jeg kan betale hele fakturaen ved forfall. Fakturaen fra og med september vil bli betalt fullt ut automatisk.

Det er uansett et viktig skritt på veien mot å betale ned kredittkortet.

Bli kvitt kredittkortgjeld