fredag 1. juli 2022

Mine rabatter og bonuser 1. halvår 2022

Det finnes mange bonusprogram og rabattordninger. Jeg er medlem av Coop, Trumf og Friends of Dressmann. Jeg tjener litt på disse ordningene. Jeg holder oversikt løpende.

Oversikt over utbetalinger hittil i år:

Trumf kr 211,00
Coop kr 9,09
Totalt kr 220,09

Dagligvarer handler jeg stort sett på Kiwi og noen få ganger på Coop Extra.

Dette er ikke det man blir rik av, men greit å ta med seg. For meg blir dette bare småpenger. Grunnen til at jeg ikke tjener mer er at jeg har et lavt forbruk. Jeg har ikke bil, bruker ikke penger på reiser og hobbyer. De som har et høyere forbruk vil spare enda mer. Jeg er egentlig godt fornøyd. Et lavt forbruk er viktigere enn rabatter.

Coop betaler ut en gang i året. Jeg tar ut pengene så fort som mulig. Trumfpoengene tar jeg ut fortløpende.

Jeg lar ikke bonuser og rabatter styre hva, hvor eller når jeg handler. Jeg kjøper det jeg kjøper når og hvor jeg vil. Rabattene er bare en ekstra bonus.

Det er fort å bli for opptatt av bonuser og rabatter og kanskje glemme å holde igjen på forbruket. Skal du betale ned gjeld eller spare opp penger er det å redusere forbruket det viktigste. Så er det viktig å sammenligne priser slik at du ikke betaler mer enn nødvendig. Ta gjerne hensyn til bonuser og rabatter ved valg av kredittkort dersom du likevel skal ha kredittkort, men det er ikke dette som løser økonomiske problemer.

Kredittkort som gir rabatter
Kutt forbruket