mandag 20. mai 2019

Få bensinrabatt uten kredittkort

Det finnes flere gode kredittkort som gir rabatter på drivstoff. Men det er alltid slik at noen ikke har kredittkort. Det kan skyldes at de har betalingsanmerkninger eller at de ganske enkelt ikke vil ha kredittkort.

Det er mulig å få rabatt på drivstoff også for de uten kredittkort.

Trumf

Medlemskap i Trumf er gratis. Medlemmer får minst 1 % bonus på kjøp i tilknyttede dagligvareforretninger. Trumf medlemmer får også 30 øre i rabatt pr liter drivstoff hos Shell og 40 øre pr. liter hos Esso.

Coop

Medlemskap krever innbetaling av medlemsinnskudd på 300 kr. Medlemmer får kjøpeutbytte på minst 1 % i alle Coop butikker. De har også kuponger og mange andre rabatter. Medlemmer får 45 øre i rabatt på drivstoff hos Circle K og 55 øre pr. liter hos YX.

Det er fortsatt slik at du får mer i rabatt ved å bruke kredittkort.

Flexi Visa gir 4 % i valgfri kategori. Drivstoff er en kategori du kan velge. Med en literpris på 15 kr vil det tilsvare 60 øre pr liter.

365 Direkte gir 3,65 % pluss 34 øre pr liter hos Esso. Med en literpris på 15 kr blir det 88,75 øre pr. liter. Hos andre bensinstasjoner gir de 2 % som tilsvarer 30 øre literen.

Shell Mastercard gir 40 øre pr. liter hos Shell.

DNB Mastercard gir 3 % på bensinstasjoner. Det tilsvarer 45 øre literen.

Av disse kortene er det Flexi Visa som gir høyest rabatt. Det eneste unntaket er 365 Direkte hos Esso.

Jeg har ikke bil og er derfor ikke så veldig berørt av disse rabattene. Jeg bruker Shell Mastercard som mitt hovedkort. Jeg har også andre kredittkort jeg bruker til varekjøp og betaler ned fullt ut hver måned.

Slik fungerer Trumf.
Coop